Natuurwijs thema-cirkels


Levend Inzicht in de & onze Natuur als Mens -
thema-cirkels/creatieve cursussen, nu/zelfontde(n)k-cirkels,
adviesgespreken, begeleiding,
toepassingen/oplossingen,
informatie en boeken …

Hieronder informatie over de Natuurwijs thema-cirkels, een deel van het Living Insight aanbod naast Levenswijs nu-cirkels (tabblad bovenaan), cursussen over holistisch inzicht (zie o.a. Aanbod)  en leven in aandacht;  met een groeiende hoeveelheid info & divers aanbod over levend zelfinzicht, dagelijks leven op maat naar de natuurlijke orde & dagdagelijkse pionierende oplossingen, dicht bij onszelf& de Natuur , natuurwijs en natuurlijkerwijs !

Levend zelf- en natuurinzicht met diepgaande synthese, transformatiepotentieel en oplossingen/toepassingen,
oeroud  en nieuw en op maat  tegelijk, interdisciplinair en baanbrekend:

er is geen pad naar of formule voor levende waarheid
als je jezelf en het universum begint te lezen als een open boek.

Parallelle site met actuele info voor Nederland vooral en ook algemene info :
www.levendinzicht.nl

FACEBOOK: https://www.facebook.com/stefaan.vannuffel en ook LivingInsight community.

Archiefsite: zie http://livinginsight.googlepages.com .


Schrijf in voor onze nieuwsbrief
,
ontvang een geschenk (een rapport over Levend Water -tips&waardevolle weetjes)
en blijf op de hoogte van activiteiten en ontvang regelmatig waardevolle info..

Natuurwijs thema-cirkels/cursussen:

 

Het onderwerp/thema van de Natuurwijs thema-cirkels, die op vraag kunnen aangeboden worden,
(zie verder 10+ cursussen in 2013 in Antwerpen (owc.be -zoeken op lesgevers) en op vraag elders, in Nederland )

laten we bepalen door de deelnemers; zie onderstaande thema’s en elders, die in deze CURSUS(ZATER)DAGEN 24 en 25 AUGUSTUS 2013 bijv. uitgediept worden (KLANKBEWUSTZIJN MET BOVENTONEN EN NATUURLIJKE gulden snede GEOMETRIE).
Verder zijn er ook themacirkels op vraag, vaste cursusdagen en  lezingen, over ayurveda bijv. in Centrum Parejo, Koudekerke op woensdag 17/4/2013: zie www.livingtouch.nl en elders op deze site 

 

Er was eerder bijv. meermaals een suggestie voor een themacirkel Klankbewustzijn: uitdiepen van de boventonen,
en ook voor  esoterische & spirituele Astrologie (& de Structuur van Tijd). In een tijdperk van Synthese kunnen we ook de voorstellen integreren, bijv. als de voorstellers van bovenstaande thema’s komen:
astrologische invloeden (bijv. van de planeten, geboortesterren en elementen) met hun klank/zaadmantra’s ervaren en hun boventonen uitdiepen, zie Klankbewustzijn cursus OW centrum A’pen op 22&23/6/2013 , woensdagnamiddag 17/7/2013 op de Kunstwei in Wolphaartsdijk en 24/8/2013 ook in Antwerpen. Meer info over dit alles elders op deze site.

Op de groeiende site www.levendinzicht.nl staan er nog een lijst met onderwerpen of thema’s , waarvan een deel al aan bod kwam op onze themacirkels.
De onderwerpen van de cursusdagen in Antwerpen in 2013 winter, zomer en najaar vind je vooral op deze maar ook op de site www.levendinzicht.nl (de rubriek agenda en ook wel Aanbod helft begin 2013 in Antwerpen bij het Oost-West-centrum op 10tallen cursusdagen/-weekends, op vraag ook elders in België/Nederland)

of je geeft ons door wat je zelf graag behandeld wou zien als het buiten deze lijst valt…

 

Een thema kan zijn: Natuurwijs geZONd en de opsomming hieronder in de tekst:

Een levenswijze dicht bij de/onze natuur in de nieuwe tijd (op zat. 13 juli in Oost West Centrum Antwerpen)

 

De uitdaging van integrale, totale (geestelijke) gezondheid van een mens & wereld wordt, ook in de ontkiemende nieuwe tijd nu, nog altijd gezien als iets persoonlijks, iets individueels … En dit terwijl we als individu niet los staan van een maatschappij die van de natuur rondom ons (zichtbaar en onzichtbaar) en van onze eigen natuur vervreemd geraakt is. En het is geen maat voor gezondheid als individu goed aangepast te zijn aan een maatschappij die ten gronde ziek is. We zijn in deze tijd van (bewustzijns)crisis in transitie naar iets totaal anders, dat in de wortel kerngezond is. Dit is een beweging die begint bij onszelf, met de natuur als open boek…

 

Op basis van een meer holistische waar-neming en bijhorende waar(he)den bekijken we met praktische info verschillende aspecten van duurzame transformatie van onze levenskwaliteit – verder opgesomd. Dit kan mede de aanzet geven tot een totaal andere levenswijze dicht bij onszelf, op maat van onze individuele aard én ook op basis van de Natuurwetten. We passen oeroude natuur-& levenswetenschap en recente baanbrekende inzichten in de wetten van de natuur en ons lichaam toe in het dagelijks leven. Aan bod komen onder meer:

 

– het belang van uw individuele constitutie te kennen (ayurvedische praktijk), met voedings- en levenswijze-advies op maat hiervan,
– eenvoudige zelf uitgeteste ontdekkingen als sungazing, met geZONd verstand ‘zonnestaren’ – 10 maanden dagelijks door de begeleider zelf beproefd – en energetische hulpmiddelen, blootvoets wandelen en een simpele doe-het-zelf lever/galkuur als een van de beste preventieve gezondheidsmaatregelen en gebruik van de stem (o.a. boventonen en quantum-melodieën) als (zelf)helend instrument,
 – Schumann resonanties (door de spreker in Slovakije onderzochte velden van de Aarde, gekoppeld aan onze hersenen en blijkbaar ook de andere planeten …. ) en energetische netwerken en knooppunten in tijd en ruimte op Aarde (en duurzame, optimale op de natuur afgestemde technologie en toepassingen),
– energetische hulpmiddelen en het neutraliseren en zelf vitaliseren van drinkwater (richting bronwaterkwaliteit) op verschillende eenvoudige en vaak goedkope manieren
– ontdekkingen over elektrostress van straling in de leefomgeving en energetische neutralisatie en harmonisatie daarvan (onzichtbare maar aanwezige onnatuurlijke straling van mobieltjes, draagbare telefoons, elektrische apparaten, WiFi, enz.)
– stressvrij leven door zelfinzicht (in verband met psychologische stress, houding en levensoriëntatie) en vereenvoudiging van de levenswijze, consuminderen en samen/delend leven met tips voor de levenspraktijk voor een autonomer en meer verbonden leven.

 

Do try this at home! ;-)
Bij Levenswijs nu-cirkels (zie tab-blad Levenswijs bovenaan) vertrekken we van wat er leeft in de aanwezige groep, de gemeenschappelijke grond zodat we een gemeenschappelijke brandende vraag hebben om diepgaand te verkennen in de kracht van het nu …
Deze website heeft als rode draad  levend zelf- en natuurinzicht met diepgaande synthese, transformatiepotentieel en oplossingen/toepassingen,  oeroud  en nieuw en op maat  tegelijk, interdisciplinair en baanbrekend:
er is geen pad naar of formule voor levende waarheid
als je jezelf en het universum begint te lezen als open boek,
terwijl we wel kwalitatieve basispatronen ontwaren in de natuurlijke orde en samenhang .
..

( Archiefsite zie http://livinginsight.googlepages.com )

Living Insight Levenswijs Natuurwijs
Living Insight Levenswijs Natuurwijs

Kijk verder op deze site en gekoppelde site www.levendinzicht.nl (met actuele info en agenda) of archiefsite http://livinginsight.googlepages.com (of vraag een NieUwsbrief aan) voor informatie over Levenswijs nu- en thema-cirkels, cursussen over holistisch inzicht en leven in aandacht; groeiende hoeveelheid info & divers aanbod over levend zelfinzicht,de natuurlijke orde & dagdagelijkse pionierende oplossingen, dicht bij onszelf& de Natuur !

Graag tot (in)ziens,

Ste(r)f-aan Alles
door Niets te zijn …

1 reactie op “Natuurwijs thema-cirkels

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>